Feedback

11:08 PM
Assalamualaikum wbt..

Pertama-tamanya ingin kami mengucapkan terima kasih kepada sahabat-sahabat yang dapat menyertai ReUnion pada hari Sabtu yang lepas.Kepada yang tidak berpeluang,InsyaAllah pada masa akan datang boleh dianjurkan lagi program sebegini.

Di sini saya bagi pihak organizer ingin mendapatkan feedback daripada mereka yang menyertai Reunion Gua Tempurung yang telah diadakan baru-baru ini.

Anda diberi peluang untuk memberikan rating 1-10 kepada item-item di bawah ini.
(sila berikan feedback anda di ruangan komen ya!)

1. Pengangkutan
2. Makanan
3. Tempat
4. Bayaran
5. Aktiviti
6. Masa dan Tarikh yang dipilih

Juga, dibuka ruang dan peluang kepada kalian untuk memberikan cadangan untuk penambahbaikan untuk program-program yang akan datang.

Kerjasama anda amatlah diharapkan.
Terima kasih sekali lagi. =)
Moga Ukhuwwah kita berkekalan.Amin Ya Rabb..

Read On 1 komentalis

Tentatif Terbaru

4:41 AM
Tentatif Program:

7.30-8.00 am: masa berkumpul [KL Sentral]
8.10 am: bertolak
10.45 am: tiba di Gua Tempurung
11.00 am: masuk gua [paling lama masuk 3 jam]
2.00 pm: tamat expidisi
2.00-3.30 pm: khidmat diri dan picnic
3.30 pm: bergerak ke Masjid Gopeng [solat jama' taqdim]
3.45 pm: tiba di Masjid Gopeng
4.15 pm: bergerak ke gerai
4.30-5.30 pm: tiba di gerai [minum-minum dan majlis kecil]
5.30 pm: bertolak pulang ke KL

* dalam perjalanan pulang, akan singgah di R&R untuk makan malam,solat dan sebagainya

8.30-9.00 pm: dijangka sampai di KL

* tempat berkumpul ditukar ke KL sentral atas sebab-sebab tertentu
* harap semuanya dapat berkumpul pada masa yang telah ditetapkan[7.30-8.00am] kerana kita perlu berada di Gua Tempurung itu selewat-lewatnya pukul 11 am

* YURAN:

bus: RM 30
tiket masuk gua: RM 11
makanan ringan: RM 4
total= RM 45

* bagi sesiapa yang bergerak dari tempat masing-masing, hanya bayaran tiket dan makanan ringan sahaja yang perlu dibayar. [RM11+RM4=RM15]

*BARANG-BARANG YG PERLU DIBAWA:
1. pakaian salin+kasut
2. torchlight
3. air botol

DRESSCODE:
1. menutup aurat
2. pakaian berwarna gelap
3. berkasut sukan

* peringatan-peringatan lain akan diupdate kemudian.Terima kasih dan minta maaf atas segala kesulitan.
* harap semuanya memastikan kehadiran ke program ini secepat mungkin ya!
Read On 4 komentalis

{} MusLimat

10:50 AM
salaam aleykum.
update kehadiran setakat 13 julai 2009.

*ada pertambahan nama di bahagian 'tak dapat dikesan'.pihak AJK berasa kesal dgn kesulitan ini.harap maaf sangat2.huuu~ JAdi, kita berharap kawan-kawan lain sudilah kiranya membantu pihak kami ye.kalau ada info apa2, boleh tulis di ruangan cmmnt.jzkk diucapkan.hanya ALLAH sahaja yg dpt membalas*

Nama-nama yang diwarnakan biru= iA akan menghadirkan diri

Nama-nama yang ditandakan begini=diconfirmkan tidak dapat menghadirkan diri.huuuu~

Nama-nama yang tetap berwarna kelabu seperti biasa= tak tau lagi hadir ke tak, tak smpi lagi confirmationnya ke tangan AJK bertugas.

*pihak AJK berharap agar hal2 confirmation ni dapat disettlekan sebelum 10 Julai 2009.
Sebabnya masih ada lagi AJK2 kecil yang perlu dibentuk dan manalah tahu, tiba-tiba lebih drpd satu bas pulak kan.hehe.

Makanya, kami mengharapkan, kalau2 sesiapa ada maklumat tentang rakan-rakan muslimat kita yang lain, terutamanya yang tak dapat dikesan, dan juga yang tiada namanya di dalam list ini,harap boleh dimaklumkan di ruangan comment. Semuanya di ruangan comment ye kawan-kawan. supaya nmpk lebih teratur.

Sesiapa yang nak buat confirmation , dapat hadir ataupun tak dapat hadir, juga boleh buat confirmation tersebut di ruangan comment, tak perlu terus kpd PiC pun tak mengapa =)

moga ALLAH merahmati kerjasama anda semua!
wallahua'lam.

p/s:sentiasalah check2 blog ni ye kawan2.iA sentiasa akan ada update tentang kehadiran rakan2 kita yg lain.





UIA
1. Hanis Sabrina Bt Suhaimi [PIC-UIA main campus]
2. Nur Aisyah Bt Saleh
3. Nur Afiqah Bt Nurazizi
4. Farah Nadia
5. Sarah Syafiqah
6. Nurul Hidayah Bt Ismail
7. Aisyah Idris
8. Natasya
9. Fatin Nadiah Bt Alias
10. Husna Hazim
11. Izzati Masri [PIC- UUIM]
12. Fatimah Ghaffar

13. Afiqah Sallehudin

14. Syakira

15.che fathiyyah

16.Syuhada Shamsuddin

17.Radhiyah

18.Hakimah

19.Falihin


UTP:
1. Nawal
2. Hadijah
3. Asyikin








Mesir

1. Asyila Ismail
2. Aimi Jamaludin [PIC]
3. Wan Fathiyyah
4. Radin Rahmah
5. Effa Syuhada
6. Amira Najihah
7. Rafidah
8. Husna Zainy
9. Sarah Nurman
10. Farahein
11. Sabihah
12. Diyana Mohamed
13. Amira Mat Nawi
14. Aisyah (509)
15. Mahfuzah Mahmud


UM
1. Amira Zulkifli [PIC]
2. Madihah Jaafar
3. Nurul Nadhrah Kamaruzaman
4. Hidayah Hazish


USIM
1. Najah Farhana Bt Musa [PIC]
2. Qistina
3. Syahida
4. Najihah (508)
5. Nurin Niswah
6.Rosmaza
7. Saidatul Nasuha
8. Siti Mardhiah bt Isa
9.Aini Yunos



UKM
1. Sakinah Ropien
2. Asyikin ramli

Sedaya College
1. Mutheerah bt Mahamud
2. Nur Amira bt Yaakob



KMB
1. Madihah
2. Najihah [PIC]
3. Siti Amirah bt Abdullah Hanan

KYUEM
1. Dalila
2. Liyana
3. Amirah Roslan

UiTM Shah Alam
1. Izzah
2. Anis
3. Arbaiyah (Baie)

TESL
1. Adilah
2. Zetty [PIC]
3. Faizatul Ema
4. Atiqah Rosli
5. Aqilah Dahalan

UPM
1. Mujie
2. Lily


Maktab Perguruan:
1. Aisyah Azmi – Darul Aman,Kedah
2. Farieha – Abdul Halim,Kedah
3. Raudhah – Penang
4. Fairuz Aimi – Terengganu
5. Wan Farehah - Terengganu
6. Fazana


UTEM
1. Syawana

USM
1.Salmah Abdual Ghani

UTM Johor
1. Syifa’
2. Norezmi

Tunggu fly
1. Aisyah Tahir
2. Nadiah

3.Sarah Ghazali
4. Izza Nabila

Jordan
1. Atiqah Nazeri
2. Nur Arina
3. Husna Dani
4. Wan Nur Azleen
5. Shukriah Ismail
6. Mardhiah Roslan
7. Khadijah Nizam


UK
1. Solehah


US
1. Asilahani

AUSSIE
1.Anith
2.Fatimah Mahmud
3.Azimah

INDIA
1.Manja Khalisah

TAYLOR'S
1.Farhana Ismail

UTHM
1. Zakina
2. Ummu Raihanah


INTEC
1.Namirah

Malaysia Timur
1.Asyuhada
2.Hanisah
3.Rabiatul Adawiyah




Tak dapat dikenalpasti
1. Norihan
2.Hidayah Sulong
3.Syafizan
4.Fathin Izzati
5.Amanina Iymia
6.Fatihah Sukarno
7.Raja Amalina
8.Hanani Abdul Rahman
9.Anis Farhan



Read On 23 komentalis

{} MusLimEen al-Tintop..

10:13 AM


-[last updated - July 15,09]-

dgn segan silunya,ak wujudkn counter bdk2 yg nk join reu dis tyme...


-[COUNTER]-

29 participants dh weiii


----------------------------------------------------------------------


-[last updated - July 4,09]-

ak dh start pangkah2 nma org....

cepat2 updatekn diri anda about ur attending to this reunion~

permudahkn urusan insan2 laen,bi iznillah Allah permudahkn urusan anda kelak~


::..harta itu mampu membeli keseronokan tp ia tidak mampu membeli sebuah kebahagiaan..::


----------------------------------------------------------------------


-[last updated - July,1,09]
-
salam....shbat2 sekalian,harap2 hendaknya antum sume leh kompemkn kehadiran antum msa reunion nih...bley berbuat demikian dgn mengupdatekn diri anda pd PIC2 yg bertauliah dan terlantik,xpon bley gak roger ak trus...

Legend:
#italic's name - insan2 yg msih pincang keputusan mereka @ belum nekad mau join reu nih...syg shbt2 mereka,tp tidak berani wat confession lg ~we know nutin about decision dorg yet...~

#bold's name -
insan2 yg mmpunyai jati diri yg unggul,berani bersuara mnyatakn hasrat utk join reunion kali nih, jugak syg shbt2 mereka serta ingin merapatkn kembali ukhwah yg sudah lma tersenggang dgn already mengkompemkn diri mereka utk join reunion kali nih..

#line through's name -mereka ini sudah terlebey tekad,mmpunyai hasrat yg tnggi utk bertemu dan bersua dgn shbat2 terchenta,namun blum mmpunyai kesempatan utk melakukan perihal sedemikian rupa shngga xdpt join reunion kali nih..

p/s bantulah shbt2 anda yg bertungkus lumus menyediakn yg terbaek utk reunion kali nih,updatelah kehadiran anda ASAP,kerna kitorg nk kna book bas...plez plez n plez roger kitorg b4 10 July,09

::..moga2 ukhwah kta berkesinambungan..::

----------------------------------------------------------------------


-[last updated - June 31,09]-
name list lam format yg lebey systematic n xserabut..huhe..

::..moga2 ukhwah kta berkesinambungan..::





UIA
1. Marwan Abdullah
2. Wan Akfan
3. Anas
4. Hisham Marzuki
5. Shazwan
6. Fawwaz
7. Joe
8. Najmuddin
9. Hanafi
10. Lutfi
11. Syafiq Aswadi
12. Hafiz Mansor [PIC]
13. Saleh
14. Naufal
15. Izzaz


UTP:
1. Aizudin Paiman [PIC]
2. Ahmad Umair
3. Syawatul Eqwan
4. Yazid
5. Nazmi
6. Hazmi




Nottingham University Malaysia Campus
1. Assroul
2. Aiman Zafransyah


*ignored



Mesir
1. Farid Azri
2. Fais Azli
3. Ihsan Roslan
4. Izzudin Nadzif
5. Idris
6. Zakwan
7. Asyraf Iskak
8. Aizudin Rahman
9. Hakimi
10. Nazrul Aizad
11. Rahim
12. Firdaus Fauzi
13. Safuan Mokhtar
14. Halim Hadi
15. Haziq Ghufran
16. Jaid
17.Fahmi Huweidi
18. Fuad
19. Hafiz Karim
20.Hafizi Hassan


*ignored


UM
1. Hakim Jaafar
2. Abbas


Maktab perguruan
1. Izzul Iqbal
2. Farit Mazlan
3. Akmal Hamzah



Jepun
1. Qayyum
2. Faizzudeen [PIC]
3. Falahuddeen
4. Afiq Awi


*ignored


Pending to fly
1. Farhan [PIC]

2. Bon
2. Muhaimin
3. Baihaqi
4. Rizuan Razi
5. Afiq Hodori
6. Mahfuz
7. Omar Mokhtar
8. Aizat Rahim



USIM
1. Zawir Amin [PIC]
2. Omar Manap
3. Mukmin


Cyberjaya Medical College
1. Syafiqq


USM
1. Ainudin

2. Faisal


Taylors
1. Shamel


UiTM Terengganu
1. Haris Asyraf



UUM
1. Zainal Anuar


Royal Medical College
1. Zulhakim
2. Amiruddin
3. Jihadi



German
1. Zuhaili


France
1. Amaluddin
2. Afzul Zainizam


INTEC
1. Rasydan Fitri
2. Irfan
3. Zahid



UM
1. Hakim Jaafar
2. Abbas


Jordan
1. Ahmad Syahmi Yahya
2. Hakim Lattepi
3. Sydi Firdaus
4. Ridhwan Ismail
5. Saiful Hadi
6. Yusuf
7. Rifai'e
8. Naqeb Sulaiman
9. Afiq Muiz
10. Mukhlis


*sume bdk Jordan xle join

*ignored



KTT,Sepang (India)
1. Izzudin Shah


Medic Indonesia
1. Hasbullah
2. Amierul Asyraf
3. Azrin


Australia
1. Azhar
2. Amzar
3. Ridhwan Affendi


*ignored



Canada
1. maiGeta




UM
1. Hakim Jaafar
2. Abbas


US
1. Ammar



Lincoln College
1. Abdul Rasyiid



MIAT
1. Syahrol Fasha


UTM
1. Ikram





KYUEM
1. Syahir
2. Safwan
3. Sayed Muizzudin


*plez la sapa2 contact dorg nih,ak xda contact any of them~


UNIMAP
1. Saifullah


UNITEN
1. Hairi Kamaruddin


UTEM
1. Abdullah Mahfuz
2. Muzakkir


ALAM
1. Raizat



UKM
1. Haris Azman
2. Firdaus Azzam


UiTM Shah Alam
1. Firdaus Halim
2. Naim
3. Akmal Radzi
4. Sulaim
5. Azfar
6. Sharul Fazlin


*plez la sapa2 contact dorg nih,ak xda contact any of them~



KMB
1. Izzudin Yusof
2. Ridhwan Abd Aziz
3. Mohd Ridzuan Mohd Radzi


UDM
1. Zulfadli Hadi
2. Al-Afif

Read On 22 komentalis

Reu Gua Tempurung~

3:46 AM

Mentari muncul di balik timur mengukir senyuman,
sang bulan menyinsing menerangi kegulitaan mlm,
masa berlalu mengikut peredaran bumi,
hari demi hari,
bulan demi bulan,
suka duka penat dan tawa berlalu pergi,
roda2 kehidupan tanpa rsa jemu terus mewarnai kanvas kehidupan kta,
tanpa disedari hubungan dua tahun kta bersama di bumi wakafan sudah beranjak pergi.

msing2 punya diari hidup msing2,
mengejar impian tidak kira dr segi kecemerlangan
akademik mahupon kepuasan hati...
mendambakan hati yg redup dan takot pada ilahi,
bersyncrhonise dgn hadaf kolej yg mapan:

"littakhrij alqodah almuttaqin wal musaqqofin"
-utk melahirkn pemimpin yg bertaqwa dan berintelektual-

nostalgia sewaktu bersama di bangku sekolah sentiasa tersemat dlm sanubari kotak minda,
memerah otk dan keringat utk memacu visi dan moto;

"fastaqim kama umirta"

kalimah keramat yg mnjadi pegangan..
disulami pula dgn 5 uniques in KISAS,

1.tarbiyah
2.teachers
3.friends
4.bia'h solehah
5.ukhwah

sayugia,pada tahun ini,
eloklah kiranya jika dpt kta bertemu kembali,
atau bhsa kg nya,wat "reunion"...
walau dlm masa yg singkat cuma,
moga2 ukhwah fillah yg kta bina selama 2 tahun itu,
terus mengalir dan segar dlm saraf ukhwah yg terbina~

*******************************************************************************

~EXPEDISI GUA TEMPURUNG~



date : 18 July,2009 -sabtu- (25 Rejab 1430)
venue: Gua Tempurung,Perak
time : 9 pg - 6ptg

ehem2...
plan ini,alsebenaqnya telah digembleng tenaga oleh bbrpa insan yg
sgt prihatin terhadap progression jalinan ukhwah antara ex-kisasian,esp GEN51..
setelah dikenal pasti lokasi2 plhn utk reunion kali ini,
maka dgn rsa takzimnya ingin mengajak shbt2 yg dikasihi sekalian menikmati panorama yg menakjubkn di Gua Tempurung..~
venue kali ni bkn sja menguji keberanian dan keadventuran antara kta,
malah menguji kta dgn ketahanan mental dan fizikal,
sesuai dgn taklif yg kta bawa sbgai seorg daie' serta package yg perlu dimiliki oleh daie';
daya pemikiran yg cerdas dan bdn yg fit~

aiwah...mls nk melalut pnjng,trus ke agenda
tentatif sepanjang aktiviti dijalankan:

8.30 am : berkumpul di LRT Kelana Jaya (punctuality is the most priority)
9.oo am : bertolak ke Gua Tempurung

++ aktiviti dalam bas:
1. Ucapan alu-aluan
2. Ucapan dari wakil pelajar
3. Pengisian
* Kita akan berhenti di R&R dalam perjalanan pergi ke Gua Tempurung untuk menikmati makan tengahari


12.00 pm : tiba di Gua Tempurung- Ekspidisi dimulakan
3.00 pm : Ekspidisi tamat
3-4.30 pm: picnic dan bersihkan diri
4.30 pm : menuju ke Masjid Gopeng, Perak (solat Jama' Ta'khir dan berehat-rehat)
6.00 pm : bergerak pulang ke Kuala Lumpur
10.oo pm : tiba di Kuala Lumpur

++ kita akan berhenti di R&R untuk makan malam dan solat Maghrib.
++ Kos perseorangan: RM 50 @ kurang (tidak termasuk makan)
++ penginapan adalah inisiatif sendiri =)

~ari sabtu mnjadi pilihan kerna reunion kali ini menconsiderkn kondisi shbt2 yg mmpunyai klas,test,exam dan sebagainya..
oleh kerna progrm ini bi iznillah hnya memakan msa seari,so sgt flexible bg mna2 phk yg agak sebok mahu mnyiapkn tugasan dan persiapan pembelajaran..
(alaa,kdg2 2 bknnya korg stadi pon ari sabtu,dok melepak ja kut~)

~progrm ini juga diadakn sempena meraikan shbt2 yg akan fly xlma lg,ke US,UK,Cambodia, Turkistan dan Mongolia...xterkecuali shbt2 oversea yg kini ditahan reman di msia,bantulah mereka...kerna mungkin H1N1 yg menular akn menghalangi mereka drpd pulang ke tnh air dlm jgka msa konsekutif 2 tahun ...jd si mgsa yg sgt bertuah itu mgkin tidak dpt lagi bertemu dgn shbt2nya yg terchenta wat msa terdekat ini...hulurkan bantuan,ringankan beban.. luangkanlah msa seari anda dr kesebokan yg bertimpa2 utk menziarahi shbt2 anda pada progrm kali inih....moga mndapat berkat dr Ilahi..~
maka,alkedemikiannya,bangkitlah whai pemuda pemudi islam sejati sekalian,joinlah perkara2 berfaedah ini utk merapatkan jurang ukhwah kta yg semakin renggang...~

~pesanan terakhir..kpd yg bimbangkan pergaulan bebas msa reunion nnt,iAllah kta akn usahakan semaksima mungkin utk mngelakkn prkara itu drpd berlaku...
mmg semua sedia maklum,gua tempurung tidak mmpunyai pintu,so xle la kn kalu nk wat babul liqo',tp aktiviti dlm gua itu, bi iznillah kta akn lepaskn dahulu muslimin disusuli dgn muslimat yg menyusul kemudian dgn gap msa yg berpatutan antara keduanya...

"kita hnya merancang,segala2nya terletak kpd mastermindNya..Dialah sebaik2 perancang.."

ada bantahan atau cadangan?
sila beri respon anda di ruangan komen atau cbox di blog ini.
Read On 0 komentalis

Senarai Nama

3:36 AM

Kepada semua sahabat-sahabat, sila check nama anda ya! mungkin ada kesilapan di sini. Jika ada yang salah, mohon kerjasama sahabat-sahabat sekalian tulis pembetulannya di ruangan komen atau cbox di sebelah. Jazakumullahu khairan kathira~

MUSLIMIN

UTP:
1. Aizuddin Paiman
2. Ahmad Umair
3. Syawatul Eqwan
4. Yazid
5. Nazmi
6. Hazmi

UIA
1. Marwan Abdullah
2. Wan Akhfan
3. Anas
4. Hisham Marzuki
5. Shazwan
6. Fawwaz
7. Jo
8. Najmuddin
9. Hanafi
10. Lutfi
11. Syafiq Aswadi
12. Hafiz Mansur
13. Saleh
14. Naufal
15. Izzaz

Maktab perguruan
1. Izzul Iqbal
2. Farit Mazlan
3. Akmal Hamzah

Jepun
1. Qayyum
2. Faizzudeen
3. Falahuddeen
4. Afiq Awi

Menunggu fly
1. Farhan
2. Muhaimin
3. Baihaqi
4. Rizuan Razi
5. Afiq Hodori
6. Mahfuz
7. Omar Mokhtar
8. Aizat Rahim

Mesir
1. Farid Azri
2. Fais Azli
3. Ihsan Roslan
4. Izzudin Nadzif
5. Idris
6. Zakwan
7. Asyraf Iskak
8. Aizuddin Rahman
9. Hakimi Mat Salim
10. Nazrul Aizad
11. Rahim
12. Firdaus Fauzi (pidot)
13. Safuan Mokhtar
14. Halim Hadi
15. Haziq Ghufran
16. Jaid
17. Fahmi
18. Fuad
19. Hafiz Karim
20. Hafizi Hassan

Taylors
1. Shamel

UM
1. Hakim Jaafar
2. Abbas

USIM
1. Zawir Amin
2. Omar Manap
3. Mukmin

USM
1. Ainudin

UiTM Terengganu
1. Haris Asyraf

UUM
1. Zainal Anuar

Royal Medical College
1. Zulhakim
2. Amiruddin
3. Jihadi

German
1. Zuhaili

France
1. Amal
2. Afzul Zainizam

INTEC
1. Rasydan Fitri
2. Irfan
3. Zahid

Jordan
1. Ahmad Syahmi Yahya
2. Hakim Lattepi
3. Sydi Firdaus
4. Ridhwan Ismail
5. Saiful Hadi
6. Yusuf
7. Rifai'e
8. Naqeb Sulaiman
9. Afiq Muiz
10. Mukhlis

KTT,Sepang (India)
1. Izzudin Shah

Medic Indonesia
1. Hasbullah
2. Amierul Asyraf
3. Azrin

Australia
1. Azhar
2. Amzar
3. Ridhwan Affendi

Canada
1. Megat

US
1. Ammar

Nottingham University Malaysia Campus
1. Assroul
2. Aiman Zafransyah

MIAT
1. Syahrol Fasha

UTM
1. Ikram
2. Abu Turab

UiTM Shah Alam
1. Firdaus Halim
2. Naim
3. Akmal Radzi
4. Sulaim
5. Azfar
6. Sahrul Fazlin

UDM
1. Zulfadli Hadi
2. Al-Afif

UTEM
1. Abdullah Mahfuz
2. Muzakkir

ALAM
1. Raizat

UKM
1. Haris Azman
2. Firdaus Azzam

Cyberjaya Medical College
1. Syafiqq

KMB
1. Izzudin Yusof
2. Ridhwan Abd Aziz
3. Mohd Ridzuan Mohd Radzi

Kolej Lagenda
1. Abdul Rasyiid

KYUEM
1. Syahir
2. Safwan
3. Sayed Muizzudin

UNIMAP
1. Saifullah (Che PONG)

UNITEN
1. Hairi Kamaruddin

MIA
1. Faisal (SOAD)

*************************************************************************************

MUSLIMAT

UIA
1. Hanis Sabrina Bt Suhaimi [PIC-UIA main campus]
2. Nur Aisyah Bt Saleh
3. Nur Afiqah Bt Nurazizi
4. Farah Nadia
5. Sarah Syafiqah
6. Nurul Hidayah Bt Ismail
7. Aisyah Idris
8. Natasya
9. Fatin Nadiah Bt Alias
10. Husna Hazim
11. Izzati Masri [PIC- UUIM]
12. Fatimah Ghaffar
13. Afiqah Sallehudin
14. Che Fathiyyah
15. Shakira Shafie

UM
1. Amira Zulkifli [PIC]
2. Madihah Jaafar
3. Nurul Nadhrah Kamaruzaman
4. Hidayah Hazish

USIM
1. Najah Farhana Bt Musa [PIC]
2. Qistina
3. Syahida
4. Najihah (508)
5. Nurin Niswah
6.Rosmaza bt sukardi(508)
7.Saidatul Nasuha Bt Jamaludin (509)

UKM
1. Sakinah Ropien
2. Asyikin ramli

Sedaya College
1. Mutheerah bt Mahamud
2. Nur Amira bt Yaakob

KMB
1. Madihah
2. Najihah [PIC]
3. Siti Amirah bt Abdullah Hanan

KYUEM
1. Dalila
2. Liyana
3. Amirah Roslan

UiTM Shah Alam
1. Izzah
2. Anis
3. Arbaiyah (Baie)

TESL
1. Adilah
2. Zetty [PIC]
3. Faizatul Ema
4. Atiqah Rosli
5. Aqilah Dahalan

UTP
1. Nawal [PIC]
2. Hadijah
3. Asyikin

UPM
1. Mujie

Maktab Perguruan:
1. Aisyah Azmi – Darul Aman,Kedah
2. Farieha – Abdul Halim,Kedah
3. Raudhah – Penang
4. Fairuz Aimi – Terengganu
5. Wan Farehah - Terengganu
6. Fazana

UTEM
1. Syawana

UTM Johor
1. Syifa’
2. Norezmi

Tunggu fly
1. Aisyah Tahir
2. Nadiah
3. Izza Nabila

Tak dapat dikenalpasti
1. Norihan

Cairo
1. Asyila Ismail
2. Aimi Jamaludin [PIC]
3. Wan Fathiyyah Wan Ibrahim
4. Radin Rahmah Radin Monawir
5. Effa Syuhada
6. Amira Najihah
7. Rafidah
8. Husna Zainy
9. Sarah Nurman
10. Farahein
11. Sabihah
12. Diyana Mohamed

Jordan
1. Atiqah Nazeri
2. Nur Arina
3. Husna Dani
4. Wan Nur Azleen
5. Shukriah Ismail
6. Mardhiah Roslan
7. Khadijah Nizam

UK
1. Solehah

US
1. Asilahani

UTHM
1. Zakina
2. Ummu Raihanah

UNIMAS
1. Asyuhada
2. Hanisah

* PIC= Person In Charge

Read On 9 komentalis

Makluman

--> Sila cek nama anda di ruangan senarai nama

--> Maklumkan penyertaan anda kepada PIC yang telah dilantik @ kepada Megat, Izzudin Yusof, Din Paiman, Asyila, Aimi

--> Jika ada apa-apa cadangan atau bantahan, tuliskan di dalam ruangan Cbox atau Komen

Sekian
Wallahua'lam

Komen Terkini

:: KOMENTAR ::


ShoutMix chat widget

Followers